Hur går det till?


Beställning/bokning

Först köper du ett värdebevis/presentkort som du får direkt på mejl. Detta är utskrivbart så du direkt kan ge bort det i present om så önskas. Värdebeviset är giltigt 12 månader efter köpdatumet. På värdebeviset finns en kod som du sedan skriver in när du bokar din tid.

För gruppbokningar görs separat prisförslag och bokning genom att kontakta Flyboard.se.

Flyboard.se finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping och Umeå men vi kan även komma till annan plats mot en avgift. På den nya platsen behöver vi då tillgång till en sjösättningsramp. Vattnet där aktiviteten ska hållas behöver ha ett djup på minst fem meter.


Dagen för aktiviteten

Du möts upp på överrenskommen plats medhavande egna badkläder. Vi lånar ut våtdräkter, flytvästar och hjälmar på plats.

Vi spänner fast en bräda med vattenjetmunstycken på Flyboardåkarens fötter. Denna är kopplad till en vattenskoter som står för vattendriften. Man styr både fart och riktning genom att flytta sin kroppsvikt. Det är förvånansvärt lätt att hamna högt över vattenytan och samtidigt ha god balans.


Åskådare

Ju fler, desto roligare! Åskådare får naturligtvis vara med och se på från land. Aktiviteten sker förhållandevis nära land och de som inte deltar på vattnet brukar se flyboardåkaren bra och komma hem med bra eget tagna foton och filmklipp.


Villkor

För att få köra Flyboard måste du ha fyllt 18 år alternativt fyllt 15 år och vara i målsmans sällskap. Du ska vara fullt fysiskt frisk och helt nykter.
All Flyboardåkning sker på egen risk.

Köp värdebevis.
Se bokningsbara datum.
Är ni ett företag? Mer information här.