Hur går det till?

Beställning/bokning

Du bokar din tid i menyn ”Boka tid”. Välj den stad du vill köra Flyboard i och boka ett datum som finns tillgängligt. Du betalar med betalkort eller presentkort. Du får bekräftelse på din bokning till den e-post du angivit.

För gruppbokningar görs separat prisförslag och bokning genom att kontakta oss.

Flyboard.se finns i Stockholm men vi kan även komma till annan plats mot en avgift. På den nya platsen behöver vi då tillgång till en sjösättningsramp. Vattnet där aktiviteten ska hållas behöver ha ett djup på minst fem meter.

Dagen för aktiviteten

Du möter oss på den adress som finns angiven i din bokning. Ta med badkläder och handduk. Vi lånar ut våtdräkter, flytvästar och hjälmar.

Vi spänner fast en bräda med vattenjetmunstycken på Flyboardåkarens fötter. Denna är kopplad till en vattenskoter som står för vattendriften. Man styr både fart och riktning genom att flytta sin kroppsvikt. Det är förvånansvärt lätt att hamna högt över vattenytan och samtidigt ha god balans.

Åskådare

Ju fler, desto roligare! Åskådare får naturligtvis vara med och se på från land. Aktiviteten sker förhållandevis nära land och de som inte deltar på vattnet brukar se flyboardåkaren bra och komma hem med bra foton och filmklipp.

Villkor

För att få köra Flyboard måste du ha fyllt 18 år alternativt fyllt 15 år och vara i målsmans sällskap. Du ska vara fullt fysiskt frisk och helt nykter. All Flyboardåkning sker på egen risk.

Läs mer om våra köpvillkor här.

flyb6

Boka nu!